Panna cotta s jahodovým Mysli
Plátkovú želatínu namočte a nechajte napučiť v studenej vode. Mlieko, smotanu a cukor priveďte do varu a odstavte z ohňa. Za stáleho miešania pridajte vytlačenú želatínu. Do pripravených pohárov nalejte vychladnutú panna cottu – mlieko so smotanou a želatínou a nechajte aspoň 6 hodín chladiť. Pred podávaním doplňte poháre Mysli s jahodami a mandľami. Zdobte kúskami čerstvých jahôd. Ľahký a osviežujúci dezert môžete doplniť čerstvými jahodami, ktoré nakrájajte na plátky, položte na dno pohárov a zalejte tortovým želé – pripravte podľa postupu na obale a pokračujte podľa návodu.
Ingrediencie
- 80 g cukru
- 200 ml smotany na šľahanie
- 200 ml plnotučného mlieka
- 2 plátky želatíny
- čerstvé jahody
- Emco Mysli na zdravie Jahody a mandle
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty Emco:
{{products: 78311}}