Rizoto so slaninou a šampiňónmi
Ovsené vločky zalejte vodou a nechajte pár minút napučať. Slaninu nakrájajte na kocky a nechajte na stredne rozpálenej panvici vypiecť, vložte nakrájanú cibuľu a opekajte do sklovita, pridajte vločky a dôkladne premiešajte. Nakoniec zjemnite trochou smotany a vmiešajte postrúhaný parmezán. K hotovému rizotu pridajte na olivovom oleji osmažené plátky šampiňónov a sparený čerstvý špenát.
Dochuťte soľou a čerstvo mletým korením.
Ingrediencie
- 100 g jemných ovsených vločiek
- 300 ml vody alebo zeleninového vývaru
- 100 g slaniny
- 1 menšia cibuľa
- 250 g šampiňónov
- 200 g čerstvého špenátu
K tomuto receptu potrebujete nasledujúce produkty Emco:
{{products: 78419}}